«Terorists» uz dažām stundām jeb Kā vienas dienas laikā var sagraut cilvēka dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube

Andrejs (Iljass) Ņikitins, kura kā iespējamā terorista fotogrāfija tika publicēta pasaules medijos pēc Sanktpēterburgas terorakta, atlaists no darba, vēsta «RIA Novosti», atsaucoties uz «IslamNews».

Vīrietis pastāstījis, ka trešdien viņa darba devējs viņam paziņojis, ka atbrīvo viņu no darba.

Pēc Ņikitina teiktā, fotogrāfijas publicēšana ievērojami sarežģījusi viņa dzīvi. Viņa tuviniekiem un draugiem tagad sekojot žurnālistu bari.

Jau ziņots ka Ņikitins tūlīt pēc viņa fotogrāfijas parādīšanās medijos devās uz policiju, kur sniedza paskaidrojumus, un viņam tika atcelts aizdomās turētā statuss.

Taču tagad vīrietis nevar no Maskavas tikt uz savām mājām Orenburgā, jo pasažieri atsakās ar viņu lidot vienā lidmašīnā.

Ņikitins dzimis Baškīrijā, beidzis Rjazaņas Gaisa desantnieku skolu. Dienējis Čečenijā, pieņēmis islāmu, pēdējā laikā viņš strādājis par šoferi.

Jau ziņots, ka pirmdien Sanktpēterburgas metro starp stacijām notika sprādziens, kurā nogalināti vismaz 11 cilvēki, bet vēl 51 hospitalizēts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu