Video: Nelāga diena – sievietei roka iesprūst poda caurumā (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šomēnes Teksasas štata iedzīvotāja Greisija Hendersone (Gracie Henderson) piedzīvojusi visnotaļ sliktu dienu, kad viņas roka iesprūdusi podā.

Hendersone tikai nesen pārvākusies uz Ņūkārniju (New Caney), un, protams, nav izpalikušas arī dažādas ķibeles, piemēram, pārplīsusi ūdens caurule, mājas priekšā dubļos iesprūdusi mašīna un negaidīta jaunā zāles pļāvēja salūšana.

Taču «kronis» visam bija diena, kad aizdambējās pods, bet blakus nebija plunžera. Viņa nolēmusi, ka šo problēmu var atrisināt ar savu roku – tā rezultātā Hendersones pulkstenis ieķēries poda iekšpusē, iesprostojot plaukstu.

Hendersone atklājusi, ka viņai kā mediķim bijis ļoti liels kauns zvanīt ārkārtas dienestiem un lūgt palīdzību atbrīvot roku no poda.

Uz notikuma vietu ieradušies neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki un ugunsdzēsēji. Glābšanas operācijas laikā nācies podu atvienot no grīdas un nogādāt ārā, kur tas ar veseri pārsists uz pusēm.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu