Agnese Rakovska pirms «Eirovīzijas» pārsteidz ar klauna frizūru (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Preses konferencē pirms Latvijas delegācijas došanās uz «Eirovīzijas» starptautisko dziesmu konkursu Kijevā, grupas «Triana Park» grupas soliste Agnese Rakovska ieradās ar frizūru visās varavīksnes krāsās, kas atgādināja parūkas, kādas mēdz valkāt klauni.

Konferencē Latvijas «Eirovīzijas» pārstāvji tikās ar faniem, uzstājās, kā arī baudīja Ukrainai raksturīgus gardumus.

«Kopš uzvaras «Supernovā» mums ir bijis saspringts, bet reizē arī ļoti interesants laika posms – neskaitāmas reizes mēģināts priekšnesums, no jauna darināti tērpi, skatuves uzstādījums, dekorācijas, programmētas video projekcijas, veidots gaismu šovs. Paralēli tam saviesīgie pasākumi daudzviet Eiropā,» tā Rakovska.

Latvijas delegācija uz starptautisko «Eirovīzijas» dziesmu konkursu Ukrainas galvaspilsētā Kijevā dosies 30. aprīlī plkst. 18.15 no lidostas «Rīga». Jau nākamajā dienā, 1. maijā, «Triana Park» ar dziesmu «Line» kāps uz lielās skatuves Kijevā, lai izmēģinātu savu priekšnesumu.

Kā jau zināms, «Triana Park» ar dziesmu «Line» Kijevā uzstāsies «Eirovīzijas» pirmajā pusfinālā, kas notiks 9. maijā. Grupai piešķirts 18. kārtas numurs.

Latvijai tajā būs jākonkurē ar Zviedrijas, Gruzijas, Austrālijas, Albānijas, Beļģijas, Melnkalnes, Somijas, Azerbaidžānas, Portugāles, Grieķijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Čehijas, Kipras, Armēnijas un Slovēnijas pārstāvjiem.

Abus pusfinālus, kā arī finālu varēs vērot tiešraidē LTV1.

«Eirovīzijas» dziesmu konkursa fināls notiek Ukrainas galvaspilsētā Kijevā, jo pērn Stokholmā notikušajā konkursa finālā uzvarēja dziedātāja Džamala no Ukrainas.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu