Bukmeikeri apšauba Latvijas iespējas uzvarēt «Eirovīzijā» (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andres Putting/Eurovision (EBU)

Bukmeikeri uzskata, ka pastāv 65% iespējamība, ka Latvijas pārstāvji varēs cīnīties par uzvaru «Eirovīzijas» finālā, portālu «Apollo» informē «Betsafe».

Grupa «Triana Park» ar dziesmu «Line» ir ieguvusi lielu atbalstītāju pulku ne tikai Latvijā, bet arī citviet pasaulē. Šobrīd grupas «Eirovīzijas» dziesmas videoklips ir sasniedzis vairāk nekā 230 000 skatījumu vietnē «YouTube», iegūstot atbalstītājus arī ārpus Latvijas robežām. Latvijas pārstāvjos jūtams cīņas spars - «Supernovas» vizītkartes intervijā, grupas soliste Agnese Rakovska tika teikusi: «Ir jādara vienkārši tas, kas ir jādara! Un es zinu, kas ir jādara!»

Piepildoties prognozēm, Latvijas pārstāvji savu izpildījumu varēs demonstrēt uz lielās fināla skatuves. Bukmeikeri uz izredzēm uzvarēt raugās mazliet pieticīgāk, tomēr norāda, ka «Triana Park» ir pārdomāts priekšnesums un skanīga dziesma, kas finālā varētu sagādāt kādu no augstākajām vietām.

Šogad par stabilu konkursa favorītu ir kļuvusi Itālija. «Betsafe» uzskata, ka itālim Frančesko Gabani pastāv 60% iespējamība uzvarēt. Itālijas pārstāvis klausītājus ir spējis piesaistīt ne tikai ar lipīgu meldiņu, bet arī ar deju kustībām, kuras veic kopā cilvēku pērtiķa kostīmā. Šīs dziesmas «Eirovīzijas» ieraksts ir sasniedzis vairāk nekā 80 miljonus skatījumu «YouTube».

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu