Izteikumi par «Triana Park» izraisījuši «karu» starp pašmāju mūziķēm (103)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/ Scanpix

Pēc dziedātājas Diānas Pīrāgs izteikumiem par Latvijas pārstāvju «Triana Park» neveiksmi «Eirovīzijas» starptautiskajā dziesmu konkursā notikusi «saķeršanās» starp Pīrāgs un dziedātāju Lieni Greifāni.

paziņojusi

Uz to Greifāne atbildējusi ar skarbu sava skatījuma izklāstu par notikušo: «Tad tik uz priekšu, nākošgad parādi, kā jāuztaisa šovs, jānodzied un jāuzvar. Runāt jau var daudz, bet redzēsim, kur ar balsi bez unikalitātes un harismas tiksi. Labas balsis ir daudziem, bet izcelties un palikt atmiņā ar to nav iespējams.

«Eirovīzija» ir dziesmu konkurss, ja gribas piedalīties vokālistu konkursos, tad jāiet uz vietējo «X faktoru» vai «The Voice“, bet arī tur gandrīz vienmēr uzvarēs oriģinalitāte+personība+unikāls tembrs. Tikmēr Agnese Rakovska un «Triana Park“ visiem paliks atmiņā ar fantastiku priekšnesumu, harismu un pozitīvu jautrību, un šai grupai šis ir tikai kārtējais etaps, kurš ir iziets, un ar jauniem mērķiem dosies tālāk. Pārējie, kuri ar savām balādēm aizbrauks mājās, dosies uz nākošo kotlešu vakaru un tupinās dziedāt «kaverus». »

Kā zināms, pirmajā «Eirovīzijas» pusfinālā 9. maijā Latvija sacentās ar Zviedrijas, Gruzijas, Austrālijas, Albānijas, Beļģijas, Melnkalnes, Somijas, Azerbaidžānas, Portugāles, Grieķijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Čehijas, Kipras, Armēnijas un Slovēnijas pārstāvjiem.

«Eirovīzijas» starptautiskajā dziesmu konkursā uz finālu izdevās nokļūt Moldovai, Azerbaidžānai, Grieķijai, Zviedrijia, Portugālei, Polijai, Armēnijai, Austrālijai, Kiprai un Beļģijai.

Komentāri (103)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu