Zināms, cik par filmēšanos «Kāršu namā» saņem Kevins Speisijs (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu politiskā drāmas seriāla «Kāršu nams» (House of Cards) galveno lomu atveidotāji Kevins Speisijs un Robina Raita atklājuši, cik saņēmuši par filmēšanos vienā sērijā, un to, kāpēc tas, pēc Raitas, domām nav taisnīgi.

Robina Raita, kura seriālā atveido ASV politiķa Frenka Andervuda kundzi, allaž cīnījusies par dzimumu līdztiesībām un to, lai arī sievietes saņem tādu atalgojumu kā vīrieši.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Speisijs par lomu seriālā, kurā atveido ASV politiķi, kas cīnās par iekļūšanu prezidenta krēslā, par filmēšanos vienā sērijā saņēmis 500 tūkstošu ASV dolāru (450 tūkstošus eiro), bet Raita par sēriju saņēmusi 420 tūkstošus ASV dolāru (380 tūkstošus eiro).

Lai arī abiem seriāla aktieriem ir vienlīdz nozīmīgas lomas, atalgojuma atšķirība Raitu pamatīgi šokējusi.

«Man tika sacīts, ka saņemam vienādu summu, un es viņiem ticēju līdz brīdim, kad nesen uzzināju, ka tā nav taisnība. Šī lieta ir jāizmeklē,» strikta bijusi Raita.

Interneta tiešsaistes straumēšanas pakalpojuma «Netflix» seriāls «Kāršu nams» ir atzīts par vienu no visu laiku labākajiem jaunajiem seriāliem, kas ticis nominēts vairākiem apbalvojumiem. 30. maijā pirmizrādi piedzīvos seriāla piektā sezona.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu