«Supernova» pusfinālisti «Franco Franco» priecē ar muzikāliem jaunumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 2. jūnijā, latviešu indīpopa grupa «Franco Franco» publicēja trešo singlu un tituldziesmu «Moonlight» no grupas mazalbuma «Moon + Light», kā arī dziesmas video, portālu «Apollo» informēja grupas pārstāvji.

«Laika iekapsulēšana un brīži, ko negribam laist vaļā, jo tie ir pārāk skaisti, - tāds ir «Moonlight» stāsts,» atklāj grupas soliste Elizabete Vētra. «Tādēļ arī dziesmas video veidots kā momentuzņēmumu kolāža ar spilgtākajiem mirkļiem no albuma tapšanas laika, kas bijis patiešām maģisks.»

Video redzami kadri no albuma ierakstu procesa «TRU Music Studio» kopā ar producentu Reini Sējānu («Instrumenti“) un skaņu inženieri Gati Zaķi, unikāli aizkadri no videoklipu «By the Lake» un «Up» tapšanas, fragmenti no uzstāšanās festivālos «Fono Cēsis», «Playground», kā arī no albuma prezentācijas koncerta K. K. Fon Stricka villā Rīgā un radošās nometnes «Hodila Records» studijā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu