Bondars: Vieglu laiku «Saskaņai»/«Gods kalpot Rīgai» nesolām (174)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas Reģionu apvienības (LRA) un «Latvijas attīstībai» (LA) apvienotā saraksta, kas šajās vēlēšanās pēc pašreizējiem rezultātiem saņēmis 13,46% vēlētāju atbalstu, līderis Mārtiņš Bondars atzīst, ka nav izdevies realizēt priekšvēlēšanu saukli «Gāžam Nilu!»

Intervijā LTV Bondars sacīja, ka Rīgas domē nebūs varas maiņas, LRA/LA ievēlētie deputāti saprot, ka būs nopietns darbs opozīcijā.

Viņš pauda cerību, ka arī pārējās ievēlētās partijas saprot, ka darbs opozīcijā ir svarīgs, un tam nepieciešams pievērst uzmanību, lai kādreiz Rīgai būtu cerība saņemt jaunu vadību

Uz jautājumu, kāpēc neizdevās gāzt Ušakovu, Bondars atbildēja, ka jāizvērtē vēlēšanu rezultāti, jo šobrīd ir tikai emocijas.

Uz jautājumu, kā veidosies pozīcijas/opozīcijas sadarbība, Bondars atbildēja:

«Mēs kā opozīcija parādīsim visu to, ko esošā Rīgas vara nedara, dara slikti un kā viņi aplaupa rīdzinieku nākotni. Man nav ne mazāko šaubu, ka vieglu laiku mēs viņiem nesolām.»

Komentāri (174)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu