Kā izskatās Barona iela, kuru solīja pabeigt 4. jūnijā? (116)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Apvienība «Pilsēta cilvēkiem» vietnē «Youtube» publiskojusi video, kurā parāda, kā izskatās bēdīgi slavenā Latvijas galvaspilsētas Krišjāņa Barona iela, kurai it kā bija jābūt pilnībā pabeigtai jau 4. jūnijā.

«Pirms nedēļas, 30.05.2017., LTV raidījumā «1:1» Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs apgalvoja: «4. jūnijā absolūti viss tviteris pateiks: «Šī ir forša iela!».»

Diemžēl vakar šāda veida ierakstus tviterī nemanījām, tāpēc devāmies noskaidrot, vai tiešām iela kļuvusi forša. Neticēsiet - tā tik tiešām kļuvusi «forša»! Tādēļ aicinām visus, kas ikdienā pārvietojas pa šo ielu, fotografēt un filmēt visus «foršumus» ielā un publicēt gan tviterī, gan Facebook kopā ar mirkļbirku #foršaiela!» aicina «Pilsēta cilvēkiem».

Video redzams, ka Barona iela izskatās ne tikai pabeigta, bet jau gatava jaunam remontam – starp trotuāru un ceļu saliktie akmeņi vai nu krīt ārā vai jau pazuduši. Līdzīga situācija novērojama arī pie tramvaju sliedēm un kanalizācijas vākiem.

Komentāri (116)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu