Robina Viljamsa meita: Nekad nebūšu tik laba kā mans tēvs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

27 gadus vecā aizsaulē aizgājušā aktiera Robina Viljamsa meita Zelda Viljamsa (Zelda Williams) iet tēva pēdās, bet atklājusi, ka apzinās - viņa nekad nebūs tik laba kā šis leģendārais aktieris.

«Es uzsāku aktrises karjeru bez jebkādām ilūzijām par to, kur tā mani aizvedīs. Iespējams, ka tas ir pesimistiski, bet es zināju, ka nekad nebūšu tik laba kā mans tēvs, es uzsāku to darīt, jo man tas patīk,» žurnālam «People» pastāstījusi Viljamsa.

Tāpat Zelda izdevumam atklājusi, ka viņas otrā lielākā aizraušanās ir scenāriju rakstīšana. Viņa jau pabeigusi scenāriju seriālam, kas domāts pusaudžiem un cer, ka tas kādu dienu tiks uzņemts.

Tā kā Zelda uzaugusi ar seriālu «Bafija pret vampīriem», viņa vēlas radīt šovus, kuros viss nav pārmērīgi seksualizēts un kuros galvenajā lomā ir spēcīga, gudra un patstāvīga sieviete.

Kā jau ziņots, 2014. gada augustā Viljamss savā mājā Tibērtonā, Kalifornijas ziemeļos, izdarīja pašnāvību. Viņš bija 63 gadus vecs. Komiķa līķi pirmdienas pusdienlaikā uzgāja viņa asistente. Viņš bija pakāries jostā, kas bija nostiepta no istabas durvju ailes līdz skapja durvīm.

 

Yesterday, in honor of #MentalHealthAwarenessMonth, I spoke at the @lovephilosophy #HopeAndGrace Initiative luncheon to hopefully inspire people to ask others #HowAreYouReally. With an estimated 1 in 5 people living with mental illness, ending the stigma around mental health and encouraging honest, supportive conversation is as important now as ever. I'm honored to partner with the The Hope and Grace initiative, who, to date, have donated almost 3 million dollars to mental health charities, including one dear to my heart, @NamiCommunicate. It's funded by @lovephilosophy putting their money where their mouth is and pledging 100% of the proceeds from their special edition body emulsion AND 1% of their net gross from ALL products sold, in any store, forever. What's not to love?! As for how I am, REALLY, I take it day by day. Some days are great. Some days are nearly impossible. But the great days, the fact they can exist at all, make navigating the hard ones that much easier. And when I'm down, I write. Or rock climb. Or Netflix binge with my pups. Anything, to do SOMETHING. This month, join the conversation. Ask those around you. And most important, listen. Because everyone is fighting something, whether you can see it or not. But they shouldn't have to feel like they're fighting it alone. ❤️#partner [photo credit: Michael Bezjian/Wireimage]

A post shared by Zelda Williams (@zeldawilliams) on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu