Rēzijas Kalniņas vīrs par abu gadu starpību: Tas ir tikai skaitlis pasē (91)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aktrises Rēzijas Kalniņas vīrs, diriģents Ainārs Rubiķis, intervijā pastāstījis, ka viņu neuztrauc tas, ka sieva ir astoņus gadus vecāka. Abi sākotnēji bēguši no šīm attiecībām, taču nav spējuši izvairīties no vēlmes būt kopā.

«Bet tas ir tikai skaitlis pasē! Viss pārējais atkarīgs no tā, kā tu piedzīvo, baudi un piepildi savu dzīvi. Redzi, mēs vispirms cīnījāmies pret mūsu attiecībām, bet pēc tam par, un tādām muļķībām kā gadu starpība tur vispār nebija vietas. Ja kāds uzskata, ka tas jāapspriež, man no sirds žēl. Tā ir attiecību kropļošana!

Mūsu «ciguna» skolotāja par šo sacīja, ka cilvēkiem, visticamāk, skauž, ja viņi par to aizrautīgi runā. Skolotāja pat norādīja, lai nestāstām, cik mums ir labi, jo tiem, kam ir slikti, obligāti skaudīs, viņi dusmosies uz mums. Bet kāpēc cilvēki tā vietā neparūpējas, lai arī viņiem ir labi?! Kāpēc viņi nedzīvo savu, bet citu cilvēku dzīvi? Zini, man vispār ir sajūta, ka pietrūkst veco laiku. Cēluma. Goda. Respekta. Bruņnieciskuma,» žurnalam «Ieva» pastāstīja diriģents.

Kā zināms, Rubiķis šķīrās no sievas, dziedātājas un vokālās pedagoģes Ilzes, lai būtu kopā ar viņas sirdsdraudzeni Rēziju. «Virtuālās pasaules «miskastnieki» mēdz runāt, ka esmu izpostījis dzīvi savai pirmajai sievai Ilzei. Diemžēl nevaru viņus iepriecināt – man ir ļoti labas attiecības ar Ilzi, un Rēzijai tāpat. Kā jau «mistkastnieki» novērojuši, jau divus gadus kopā koncertējam Ziemassvētkos, mums ir kopīgas radošas idejas,» izdevumam komentē diriģents.

Rubiķis un Kalniņa iestūrēja laulības ostā 2013. gada 31. jūlijā - abiem tā bija jau otrā laulība. Aktrises pirmā laulība bija ar kolēģi Valdi Liepiņu.

Komentāri (91)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu