Karalienes dzimšanas dienā pasauli sajūsmina Kembridžas hercogu bērni (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītās nedēļas nogalē Lielbritānijā savu oficiālo dzimšanas dienu svinēja karaliene Elizabete II. Pasākuma laikā britu karaliskā ģimene tradicionāli pulcējas uz Bekingemas pils balkona, kur viņus sveic iedzīvotāji.

Arī šogad pasākumā piedalījās Kembridžas hercogu bērni Džordžs (3) un Šarlote (2). Jau iepriekšējos gados bērni dzimšanas dienas svinību laikā izpelnījušies īpašu uzmanību uzvedības dēļ un arī šis gads nebija izņēmums.

Britu karaliskās ģimenes fanu uzmanību izpelnījās Džordža un Šarlotes apburošā uzvedība - bērni nekautrējās izrādīt savu patieso būtību žāvājoties, skatoties un rādot ar pirkstiem debesīs, raucot pieri, bāžot pirkstus mutē utt. Tāpat fotogrāfiem izdevies uzņemt mirkli, kad Džordžs un Šarlote kopā ar auklīti skatās pa Bekingemas pils logu.

Mazā princese Šarlote bija tērpusies rozā krāsas kleitiņā un arī viņas mamma Keita Midltone bija izvēlējusies rozā krāsas modes dizainera Aleksandra Makvīna (Alexander McQueen) kleitu.

Atgādinām, ka karaliene Elizabete II katru gadu dzimšanas dienu svin divreiz - 21.aprīlī, kad ir karalienes īstā dzimšanas diena, un vienā no jūnija sestdienām, kad Londonā notiek dzimšanas dienas oficiālās svinības un svētku parāde.

Oficiālās svinības notiek jūnijā, jo tad Londonā laikapstākļi mēdz būt labāki nekā aprīlī.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu