Pašmāju filmā «Homo Novus» kā aktieris piedalās arī Kaspars Kambala (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais bokseris, basketbolists Kaspars Kambala sociālajos tīklos saviem sekotājiem atklājis, ka ir viens no aktieriem latviešu spēlfilmā «Homo Novus».

Kā zināms, filma ir veidota pēc  Anšlava Eglīša romāna «Homo Novus» motīviem, kas ar smaidu skatās uz kaislībām 30. gadu beigu Rīgas mākslinieku dzīvē - 1938. Nabadzīgs mākslinieks Juris Upenājs ierodas Rīgā no laukiem tajā pašā laikā, kad izsmalcinātais Eižens Žibeika atgriežas no gleznošanas Parīzē ar cerībām saņemt sava tēvoča ievērojamo mantojumu. Kamēr mākslai uzticīgais Upenājs ar krāsainās Rīgas bohēmas palīdzību kāpj arvien augstāk, talantīgais diletants Žibeika krīt arvien zemāk. Vecais Žibeika visu savu mantojumu atstājis mākslinieku konkursam, kurā tiek piešķirta stipendija mācību braucienam uz Parīzi. Upenājs kuratora un kritiķa Kurcuma vadībā sastopas ar mākslas pasaules komiskajiem personāžiem un viņu atšķirīgo attieksmi pret dzimtajām un pārņemtajām izteiksmes formām, pieredz panākumus un izgāšanos, nicinājumu un mīlestību. 

«Homo Novus»

 

Gentlemen between the sets #homonovusmovie #acting #Opera #Riga

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on

 

I woke up like this... #6am #movieset #acting #Opera #Riga

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu