Laba ziņa: Festivāls «Positivus» aizritēs bez lietus (77)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto

Festivālā «Positivus», kas šajā nedēļas nogalē norisināsies Salacgrīvā, lietus nav gaidāms, apliecina jaunākās sinoptiķu prognozes.

Piektdien gaidāmas skaidas debesis. Mērenu jūras brīzi naktī uz sestdienu nomainīs viegls ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš, tādēļ gaisa temperatūra noslīdēs līdz +8 grādiem.

Sestdien saule spīdēs caur mākoņiem, bet svētdien atkal prognozēts skaidrs laiks. Dienā pūtīs mērens ziemeļrietumu vējš, naktī tas pierims. Gaisa temperatūra sestdien pakāpsies līdz +18 grādiem, naktī uz svētdienu pazemināsies līdz +13 grādiem, svētdienas pēcpusdienā gaiss iesils līdz aptuveni +20 grādiem.

Ūdens temperatūra jūrā pie Salacgrīvas būs +16..+18 grādu, Salacas upē - vidēji par grādu augstāka.

Citviet Latvijā brīvdienās saule mīsies ar mākoņiem, vietām īslaicīgi līs. Valsts galējos austrumos iespējamas apmākušās debesis. Gaisa temperatūra naktīs valsts lielākajā daļā noslīdēs zem +10 grādiem, vietām pietuvojoties aukstuma rekordam. Sestdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra būs līdzīga kā piektdien, svētdien kļūs par kādu grādu siltāk.

Komentāri (77)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu