Foto: Princis Džordžs un princese Šarlote apbur oficiālajā vizītē Vācijā (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

21. jūlijā turpinājās Kembridžas hercogu, kā arī viņu bērnu prinča Džordža (4) un princeses Šarlotes (2) karaliskā vizīte Vācijā. Piektdienas pēcpusdienā Keita un Viljams jau atkal bija devušies sabiedrībā, līdzi ņemot arī bērnus.

Prinča Džordža un princeses Šarlotes parādīšanās sabiedrībā vienmēr sajūsminājusi ne tikai britu iedzīvotājus, bet cilvēkus visā pasaulē. Arī 21. jūlijā pēcpusdiena nebija izņēmums.

Kembridžas hercogi kopā ar savām atvasēm ieradās Hamburgas lidostā, kurs princis Viljams savam dēlam izrādīja kādu helikopteru. Džordžs oficiālajā pasākumā nespēja neizrādīt savu sajūsmu par lidaparātu, kā arī māja visiem klātesošajiem.

Savukārt prinča Džordža māsa šajā pasākumā nebūt nebija tikpat apmierināta kā brālis. Mazā princese Šarlote pasākuma laikā nejauši paklupa un nokrita uz zemes, tomēr vecākiem ātri vien izdevās meitu nomierināt.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu