VEF Kultūras pilī pēc remonta plāno 30 000 eiro vērtu Jaungada balli (28)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Joanna Malinowska

VEF Kultūras pilī, kas šobrīd tiek renovēta, vecgada vakarā tiek plānota 30 000 eiro vērta balle «Bonjour, 2018!», ko rīko uzņēmums SIA «Art Management Group», informēja balles producents Sandis Mohovikovs.

Viņš skaidroja, ka VEF kultūras pils renovācijas darbus plānots pabeigt līdz novembrim, un balles rīkotāji ar to arī rēķinās. «Ja pat būs kāda remontdarbu termiņu nobīde, domāju, ka nedaudz vairāk kā mēnesis būs pietiekams laiks, lai visu sagatavotu,» sacīja Mohovikovs.

Pašreizējās balles izmaksas aprēķinātas aptuveni 30 000 eiro vērtībā, taču Mohovikovs atklāja, ka pilnais pasākuma budžets ir 50 000 eiro. Pasākumu finansiāli atbalsta arī Rīgas dome.

Sagaidot Latvijas valsts simtās jubilejas gadu, vakara garumā pasākumā spēlēs grupa «Menuets», kas 2018.gadā svinēs savu 50 pastāvēšanas gadu jubileju. Tāpat par klausītāju labsajūtu vecgada naktī rūpēsies citi mākslinieki, kuru vārdus Mohovikovs gan neatklāj.

Līdzās koncertiem balles apmeklētājus sagaidīs izklaides programma un svinības piecās Kultūras pils zālēs. Svinību viesiem būs iespēja iegūt un atsvaidzināt zināšanas par vīna pasa

uli. Pasākuma programmā paredzēts arī pavāru šovs, foto stūrīši, īpašās monētas «Latvijai - 100» kalšana un citas atrakcijas.

Papildus tam balles rīkotāji izplānojuši vairākas vakara nominācijas, loterijas un balvas.

Biļetes uz balli var iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un internetā.

Jau ziņots, ka pašreiz turpinās VEF Kultūras pils renovācijas darbi, kurus plānots pabeigt šī gada oktobrī, lai 18.novembrī to varētu atklāt.

VEF kultūras pils renovācijas kopējais finansējums plānots 11,83 miljoni eiro ar pievienotās vērtības nodokli. No tā Rīgas domes finansējums ir 5,57 miljoni eiro. 2 miljonus eiro Īpašumu departaments ieguva Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas administrētajā atklātajā konkursā «Siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšana valsts nozīmes aizsargājamos arhitektūras pieminekļos», bet atlikušos 4,25 miljonus eiro piesaistīti no ERAF.

Pārbūves darbus veic SIA «Velve», ar ko Īpašumu departaments pērnā gada 10.februārī parakstīja līgumu par VEF Kultūras pils pārbūves un renovācijas darbu veikšanu.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu