Kombuļu Inesei jauns mīlnieks – atkal no Itālijas (144)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/inese.addario

Dziedātāja Kombuļu Inese (38) pēc šķiršanās no jau otrā vīra, itāļa Paskvāles Adario, ir atradusi jaunu mīļoto – elektriķi Klaudio Leoni (49) no Romas. Abi iepazinušies internetā pērnā gada oktobrī, bet šovasar vīrietis atbraucis pie viņas ciemos uz 10 dienām, ņemot līdzi dāvanas.

«Viņš atveda gan itāļu makaronus, gan vītināto gaļu, gan vīnu un dažādus labumus. Tāpat man uzdāvināja jaunu telefonu un Louis Vuitton somiņu. [..] Pēc visa tā, ko līdz šim esmu piedzīvojusi, sapratu - ja dzīvojam vienreiz, tad skaisti. Kaut vai desmit dienas, bet labāk, lai laime ir, nekā nav nekā. Vecu putru nekulsi, jādzīvo uz priekšu. Saldajiem solījumiem, ko saka vīrieši, gan vairs neticu, arī Klaudio teicu - ticēšu tikai tad, kad viņš, aizbraucot uz Itāliju, nākamajā dienā vai pēc nedēļas piezvanīs un runās tieši to pašu, ko runā tagad. Viņš man teica, ka ar manām jūtām nerotaļājas,» žurnālam «Kas Jauns» pastāstīja mūziķe.

Izrādās, ka viņš ir pirmais no ārzemniekiem, kurš zina par Ineses pirmo vīru un četriem bērniem: «Bijušais vīrs itālis Paskvāle Adario, no kura izšķīros pagājušā gada nogalē, šo patiesību pat nezināja.»

«apdedzinājās» ar mūziķi Sandi Kiopu

Komentāri (144)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu