Atklāts vecums, kurā sievietes par savu augumu jūtas pārliecinātākas (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Danimezza, CC BY-NC-ND 2.0

Mēs dzīvojam sabiedrībā, kur jauneklīgums tiek novērtēts un daudzi no mums baidās novecot. Lai arī cilvēki nereti baidās no pirmajām grumbām un ādas, kura nokarājas, jaunā pētījumā atklāts, ka patiesībā uztraukumam nav pamata.

Jaunā pētījumā, ko veicis modes zīmols «M&Co» atklājies, ka patiesībā sievietes par savu augumu jūtas vispārliecinātākās pēc 60 gadu vecuma, ziņo Lielbritānijas medijs «The Independent».

Pētījumā piedalījās 1300 sieviešu vecumā no 18 līdz 80 gadiem, kurām tika uzdoti jautājumi, par to, kā viņas jūtas peldkostīmos.

Rezultātā atklājās, ka sievietes vecumā no 65 līdz 74 gadiem par savu augumu ir daudz pārliecinātākas nekā jaunākas sievietes. Tomēr 51% no sievietēm šajā vecumā atklāja, ka viņām ir daudz svarīgākas lietas, par kurām uztraukties.

Lai arī mūsdienu sabiedrībai joprojām ir salīdzinoši zems pašnovērtējums, arvien vairāk apaļīgu sieviešu publiski sāk izrādīt savu augumu, lepojoties ar to un nekaunējoties par to, ko padomās citi.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu