Negaidīti aprāvusies aktiera Kaspara Pūces dēla dzīve

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Lielbritānijā, Menas salā, jūlijā pēkšņi miris aktiera Kaspara Pūces (69) vecākais dēls - performances mākslinieks Kristaps Pūce jeb Zyrnys.

«Diemžēl... Tāda ir dzīve. Dēls Lielbritānijā strādāja vienā saimniecībā. Viņa pamatnodarbe bija jūras ķemmīšu zveja. Pirms rudens sezonas, kad parasti sākas lielā zveja, viņi kuģu rūpnīcā remontēja kuģi. Arī tajā liktenīgajā dienā dēlam bija jābūt darbā, taču viņš neieradās.

Kad kolēģi sacēla trauksmi un devās viņu meklēt, Kristapu atrada mājās jau mirušu. Miegā bija atrāvies trombs,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja Pūce.

Viņš izdevumam atklāja, ka dēla mirstīgās atliekas bija ļoti grūti nogādāt dzimtenē – mākslinieks saskāries ar angļu vienaldzīgo attieksmi un sarežģīto birokrātijas procesu. Dēlu uz Latviju izdevās atgādāt tikai mēnesi pēc nāves – Kristaps tika apglabāts 3. augustā.

 

Klints Austrummežs

A post shared by Kristaps Pūce (@zyrnys) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu