Ieva Kerēvica: Vīrieši, kuri bijuši manā dzīvē, ir izredzēto statusā (111)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

20. septembrī mūzikas namā «Daile» norisināsies latviešu dziedātājas Ievas Kerēvicas pirmais solokoncerts, kuram viņa īpaši gatavojusies, cīnoties pati ar sevi. Pirms nozīmīgā notikuma Kerēvica intervijā izdevumam «Ieva» stāstījusi arī par saviem dzīves uzskatiem, meitu attiecībām ar tēvu un attiecībām vispār.

«Ja kāds slīkst, nevajag mesties viņam pakaļ, jo tevi var paraut līdzi. Otram pašam jāsaprot, ka viņš slīkst. Tu vari stāvēt upes malā un mēģināt otru kaut kā pamodināt no tā stāvokļa, bet nemesties viņam pakaļ un nevilkt no visa spēka laukā. Katram pašam ir jāķepurojas,» pārliecināta ir Kerēvica, norādot, ka ir lietas, ar kurām dzīvē cilvēkam jāļauj tikt galā pašam.

Arī likt kaut ko gribēt cilvēkam nav iespējams iemācīt - ja cilvēkam ir lieli spārni, tas nenozīmē, ka tos vajadzētu izplest arī pār otru.

Savu meitu Ieva māca ļoti stingri, māca kādai ir jābūt meitenei, kā arī, kā uzvesties brīžos, kad dzīvē kaut kas neizdodas. Tajā pašā laikā bērnam katru dienu ir svarīgi teikt arī labus vārdus, kā arī bērna audzināšanā svarīgas ir meitu attiecības ar tēvu.

«Šis jautājums ir uz vīriešu sirdsapziņas. Manis pašas tēvs ir ļoti foršs cilvēks. Mums ir bijis tikai viens konflikts. Toreiz mūsu mājās pirmoreiz ienāca viņam svešs vīrietis, un konflikts radās, jo tēvs precīzi sajuta, ka puisis pret mani neizturas labi. Tēvs sāka izdarīt spiedienu, lai es pārtrauktu šīs attiecības, bet ar mani tā nevar: ja uz mani sāk spiest, es tikpat stipri spiežu pretim. Man vajag pašai saprast, kas notiek, nekad neesmu mācījusies no citu kļūdām, tikai no savas pieredzes,» atklāj Kerēvica.

Viņa piekrīt arī teorijai, ka gadījumos, kad meitai un tēvam ir ļoti labas attiecības, nākotnē ir grūtāk atrast partneri, jo neviens vīrietis neliekoties tik labs kā tēvs. Savukārt partnerattiecību Ievai nav bijušas pārāk daudz. Viņa smejoties atklāj, ka ir labi audzināta un neielaižas ar kuru katru.

«Man patīk kvalitatīvas attiecības. Es tik vienkārši nelaižu kuru katru sev klāt. Tieši tāpēc tie vīrieši, kuri ir bijuši manā dzīvē, ir izredzēto statusā,» tā Kerēvica.

Komentāri (111)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu