Fotogrāfe vēlas izveidot Rīgas ielu mākslas karti un lūdz sabiedrības palīdzību (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Pormanis/ facebook.com/profile.php?id=100009280742766

Pašmāju fotogrāfe Agnese Aljēna iecerējusi izveidot interaktīvu karti, kurā jebkuram būtu viegli atrodama Rīgas ielu māksla – sakarā ar šo projektu viņa lūdz sabiedrības palīdzību.

«Palīdzēsiet man šo realizēt? Ja ejat pa ielu un redzat ko skaistu, lūdzu uzbildējiet un piefiksējiet adresi. Ja vēl izdodas atšifrēt mākslinieku, vispār ideāli. Noteikti nesmādējiet arī maza izmēra darbus - tie reizēm ir visburvīgākie. Tad atsūtiet man un es likšu kartē iekšā. Kad būs savācies jau jēdzīgs punktiņu daudzums, tad publiskošu un mums visiem būs interesantākas pastaigas pa Rīgu,» sociālajā tīklā «Facebook» aicina Aljēna.

Viņa pati labi pārzina Miera ielas un Tērbatas ielas rajonu mākslu un iesaka Rīgas iedzīvotājiem un viesiem apskatīt, ar ko izrotātas sienas pretī «Rocket Bean Roastery».

«Kāpēc man to vajag? Vienkārši vajag. Man ļoti patīk svešās pilsētās klaiņot un meklēt ielu mākslas darbus - tā ir vesela pasaule un ļoti interesants savādāks veids kā iepazīt pilsētu. Man šķiet, ka Rīga arī to ir pelnījusi,» uzskata māksliniece.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu