Foto: Intīma fotosesija ar līgavaini šai sievietei palīdzēja celt pašapziņu (68)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kad Stefānija un Erins piedalījās intīmā pāra fotosesijā, viņi nedomāja, ka šīs fotogrāfijas izplatīsies sociālajos tīklos, tomēr tā notika.

Attēlu autore uzņemtās fotogrāfijas publicēja sociālajos tīklos. Neilgi pēc tam tās sāka izplatīties sociālajos tīklos un cilvēkiem attēli ļoti patika, turklāt komentāros parādījās vairākas ziņas par pāra saderību un drosmi šādai fotosesijai. Lai arī uzņemtie attēli izrādījās lieliski, Stefānija par rezultātu bija ļoti satraukta. 

«Godīgi sakot, es vēl nekad nebiju jutusies tik pievilcīga,» medijam «Huffinton Post» sacīja sieviete. «Es biju uztraukusies par gala rezultātu. Es nezināju, ko gaidīt. Tomēr, kad ieraudzīju albumu, biju šokēta. Es izskatos tik iemīlējusies un pārliecināta. Ikvienai personai vajadzētu ieraudzīt pašai sevi šādā gaismā. Tas patiešām atver acis.»

Pateicoties šai fotosesijai, pārim ir iespēja izplatīt vēstījumu visai pasaulei. Sievietēm ar apaļīgu augumu nevajadzētu no tā kautrēties, bet gan lepoties ar to.Stefānija atklājusi, ka attiecību laikā ar Erinu viņa ne reizi nav izjutusi nosodījumu par savām auguma aprisēm. Erinam tās patīk tādas, kās tās ir.

Stefānija un Erins saderinājās 2017. gada februārī.

Komentāri (68)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu