«Aerosmith» solists Stīvens Tailers nonācis slimnīcā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Rokgrupas «Aerosmith» vadošais vokālists Stīvens Tailers (69) Dienvidamerikas tūres laikā pēc saskaršanās ar «negaidītām medicīniskām problēmām» nonācis ārstu aprūpē, ziņo CNN.

Grupa Tailera oficiālajā sociālā tīkla «Twitter» profilā publiskoja paziņojumu, pavēstot, ka solists varētu atlabt jau drīzumā.

«Lūdzu neuztraucieties. [...] Manai dzīvībai briesmas nedraud, bet man vajadzēja ar to tikt galā tūlīt, kā arī atpūsties un nonākt mediķu aprūpē, lai es būtu spējīgs atkal uzstāties.

Es apsolu, ka atgriezīšos. Diemžēl mans veselības stāvoklis nevar pagaidīt, un tas ir kas tāds, ko es nevaru ieplānot starp šoviem. Kā vēsta teiciens: «Cilvēki kaļ plānus, bet Dievs smejas.» Es mīlu jūs visus,» paziņoja dziedātājs.

Kopumā grupa atcēla četrus koncertus laika posmā no 27. septembra līdz 7. oktobrim. Tiek uzskatīts, ka šī ir «Aerosmith» atvadu tūre.

uz skatuves sabruka grupas ģitārists Džo Perijs

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu