Alla Pugačova publisko ļoti atklātu foto (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova (68) publiskojusi foto, kurā redzama dabiskā izskatā, bez kosmētikas.

Parasti dziedātāja gan uz skatuves, gan ikdienā ir redzama ar biezu grima kārtu, tērpusies dažādos ekstravagantos tērpos, bet šoreiz Pugačova sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi ļoti atklātu «selfiju» bez kosmētikas. Foto aprakstā dziedātāja min, ka ir pateicīga Dievam par jaunu rītu viņas dzīvē. 

Jau vēstīts, ka Pugačova kopā ar vīru, krievu humoristu Maksimu Galkinu un abu dvīņiem Ļizu un Gariju vasaru pavadīja Jūrmalā. Krievijas estrādes dīva Rīgu pameta 29. augusta pievakarē, lai atgrieztos mājās Piemaskavas ciematā Grjazi (Грязь).

Dažādi ārvalstu mediji vēsta, ka Pugačova pirms ierašanās Jūrmalā piedzīvojusi sirdslēkmi. Faktu apstiprina arī viņas meita, krievu dziedātāja Kristīna Orbakaite. «Mammai bija sirdslēkme. No Londonas atlidoja ārsts, lai uzstādītu diagnozi. (..) Es uzzināju tikai pēc tam; mamma negribēja apbēdināt un satraukt manā dzimšanas dienā [25. maijā]» izdevums «Комсомольская правда» citē Orbakaiti.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu