Ūdens noplūdes dēļ ierobežota satiksme Zirņu ielas apkaimē (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ūdens noplūdes dēļ līdz rītdienai paredzēti satiksmes ierobežojumi Skanstes un Zirņu ielas apkaimē, pastāstīja SIA «Rīgas ūdens» pārstāvis Artūrs Mucenieks.

Šorīt uzņēmums no iedzīvotājiem saņēma iesniegumu par ūdens noplūdi Skanstes un Zirņu ielas krustojumā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka notikusi noplūde vienā no ūdens pievadiem, kā rezultātā ūdens izplūdis uz ielas un zemās gaisa temperatūras rezultātā sasalis, palielinot slīdēšanas iespējamību.

Noplūdes rezultātā bez ūdensapgādes palikusi automazgātava Skanstes ielā 48, taču dzīvojamo māju īpašniekiem ūdens padeve traucēta nebūs. Uzņēmuma pārstāvis skaidroja, ka līdz rītdienai, kamēr pilnībā būs novērsts ūdens pievada bojājums, būs slēgta viena no Zirņu ielas braukšanas joslām.

Līdzīgs starpgadījums vakar noticis arī Pļavniekos - Saharova ielas apkaimē, taču tur bojājumi novērsti, neierobežojot satiksmi un neradot pārtraukumus iedzīvotāju ūdenspiegādei.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu