Otrdienas horoskops: 21. novembris (28)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienas horoskops: otrdiena

AUNS Vari nonākt pie nedaudz mānīgas atziņas, ka zemeslode griežas ap tevi, jo tavu klātbūtni, atbalstu lūgs katrs, kam nebūs slinkums. Neaizmirsties, vispirms palīdzi saviem tuviniekiem.

VĒRSIS Iespējams, ka nevēlēsies koncentrēties, uz kādu konkrētu darbu, tādēļ centīsies visādi novērst savu uzmanību. Nav pats piemērotākais brīdis, lai risinātu nopietnus lietišķa rakstura jautājumus.

VĒZIS Gaisotne darba vietā var būt visai nokaitēta, tāpēc nesakāpini vēl vairāk jau tā saspīlēto situāciju. Mēģini mierīgāk uztvert apkārtējo īpatnējo izturēšanos, galu galā mums katram ir savi trūkumi.

LAUVA Labāk turies tālāk no piedzīvojumu meklētājiem, jo ar viņu «palīdzību», tu vari piedzīvot nepatīkamus mirkļus, zaudējumus. Uzturi ciešāku saikni ar gados vecākiem, pieredzējušākiem cilvēkiem.

JAUNAVA Kāds no tuvāko kolēģu vidus var kardināli mainīt tavu šā brīža ieceru īstenošanu. Nestreb karstu, labāk padomā vai tava rīcība ir pareiza, attaisnota. Esi godīgs gan pret sevi, gan apkārtējiem.

SVARI Neaizraujies ar tukšām runām kolēģu lokā, jo tev būs jāpaveic daudz kas svarīgāks. Izvairies no asām vārdu pārmaiņām ar augstāk stāvošām amatpersonām un vairāk koncentrējies uz paveiktā kvalitāti.

SKORPIONS Šī diena sola pārmaiņas gan mājas dzīvē, gan arī darba jomā. Ja būsi apdomīgs, tālredzīgs, viss notiekošais ieņems tev labvēlīgu virzību. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu apmeklēt valsts iestādes.

STRĒLNIEKS Kādam Strēlniekam vajadzēs pievērst lielāku uzmanību izglītošanās iespējām. Sev uzticētos darbus, vajadzētu paveikt īpaši kārtīgi, nekļūdīgi, citādi vari saņemt vadības aizrādījumus.

MEŽĀZIS Vari aktīvi nodarboties ar dažādu ikdienišķu, sīku darbiņu veikšanu, priekš lielajiem tev šobrīd var pietrūkt pacietības un materiālo resursu. Vakarā kopā ar draugiem vai ģimeni ļauties radošām nodarbēm.

ŪDENSVĪRS Nekas neliecinās par to, ka varētu notikt kaut kas neparasts. Tomēr dažiem Ūdensvīriem šī izrādīsies patīkamiem pārsteigumiem pilna diena. Rūpīgāk ieklausies kolēģu padomos.

ZIVIS Apbruņojies ar pacietību, tā šobrīd lieti noderēs! Dotais brīdis nav piemērots jaunu lietu uzsākšanai. Labāk ieņem nogaidošu pozīciju un iekrāj spēkus vēlākam laikam! Velti vairāk laika savām atvasītēm.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu