Lejasmeiers pievienojas Lietuvas klubam "Vytautas"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Lejasmeiers pievienojies slaveno brāļu Liandželo un Lamelo Bolu iepriekš pārstāvētajai Lietuvas komandai Prienu-Birštonas "Vytautas", paziņojis klubs.

Lietuvas vienība gan nav atklājusi, uz cik gadiem noslēgts līgums ar 27 gadus veco basketbolistu.

Iepriekšējo sezonu Lejasmeiers pavadīja Polijas vienībā Krosno KKK MOSiR, bet vēl pirms tam divas sezonas spēlēja Zviedrijas klubā Sēderteljes "Kings", pirmajā palīdzot tai kļūt par valsts čempioni.

Polijā pagājušajā sezonā basketbolists 30 spēlēs spēlēja vidēji 24,4 minūtes, kuru laikā guva 8,6 punktus, atdeva 3,5 piespēles un sakrāja divas atlēkušās bumbas.

Pirms došanās uz "Kings" basketbolists spēlēja Latvijas komandas "Ventspils" rindās.

Saspēles vadītājs Lejasmeiers bija Latvijas izlases izlases dalībnieks februārī notikušajās Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēlēs pret Ukrainu un Turciju, taču vēlāk jūnija beigās tika atskaitīts no izlases, gatavojoties šī paša turnīra spēlēm pret Zviedriju un Ukrainu.

Savukārt "Vytautas" pagājušajā sezonā palika pēdējā vietā Lietuvas čempionātā, taču no tā neizkrita tādēļ, ka zemāko līgu vienībām bija finansiālas problēmas, lai startētu augstākajā līmenī.

"Vytautas" aizvadītajā sezonā pārstāvēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas "Lakers" talanta Lonzo Bola brāļi Liandželo un Lamelo, kuru spēlēšana Lietuvā šajā valstī raisīja milzu ažiotāžu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu