Iespaidīgi! Daiļā popmūzikas dīva Rita Ora Siguldas pilsdrupu estrādē

Beāte Leigute
, Izklaides sadaļas redaktore
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

Ar skaļu un krāšņu koncertšovu 4. augusta vakarā Siguldas pilsdrupu estrādē izskanēja mūsdienu popa ikonas Ritas Oras koncerts. Mūziķes vārds nav svešs nevienam R&B mūzikas cienītājam, tādēļ Oras uzstāšanos noteikti var dēvēt par vienu no karstākajiem šī gada koncertiem, kas Latvijā piedzīvoti.

“Fuck the rain!” skaļi sauca mūziķe, demonstratīvi parādot vidējo pirkstu laikapstākļiem, kas koncerta apmeklētājus nemaz nelutināja - iesildītāja Marka Rivas uzstāšanās laikā tika piedzīvots kārtīgs “gāziens”, lietum ik pa laikam uzlīstot arī pēc tam, taču, neskatoties uz slapjajām drēbēm, Oras cienītājus tas neapturēja izbaudīt vakaru. Šķiet, ka lietus pat koncertam piešķīra zināmu šarmu – samirkušie fani vairs neuztraucās par savu ārējo izskatu un ļāva emocijām vaļu, lēkājot līdzi dziedātājas enerģiskajām dziesmām.

Koncerts bija tieši tāds, kādu no seksapīlās mūziķes var sagaidīt – spilgti tērpi, profesionāli dejotāji, neaizmirstama ballīte un skaļi hiti. Gandrīz neviena Oras dziesma neizpalika bez rūpīgi izkopta deju priekšnesuma, ko nodrošināja 6 dejotāji. Arī pati Ora no šova dejotājiem neatpalika un, papildu precīzam vokālam, ar neizsīkstošu enerģiju skatītājiem piedāvāja aplūkot savas horeogrāfiskās dotības, ik pa laikam izpildot kādu pavisam seksīgu deju.

Lai gan sākotnēji Latvijas fani skaļi pauda neapmierinātību par tālo koncerta norises vietu, pēc jaudīgā koncerta nevar noliegt, ka tieši brīvdabas estrāde Oras priekšnesumam patiesi piestāvēja.

Vārds, kas lieliski raksturo koncertu, noteikti ir “dejas”, jo Orai ar savu enerģiju lieliski izdevās iekustināt publiku un likt izjust deju mūzikas ritmus ar katru šūniņu.

Par koncerta hitiem kalpoja tādi skaņdarbi kā "Anywhere", “R.I.P.”, “Lonely Together” , "For you", un “Girls”, taču šo var dēvēt par vienu no retajiem koncertiem, kad gandrīz visas dzirdētās dziesmas bija labi zināmas, faniem aizrautīgi dziedot līdzi katram vārdam, pretēji tam, kā tas bija, piemēram, mūziķes LP koncertā, kad liela daļa pasākuma apmeklētāju zināja vien pāris kompozīcijas.

Līdzās uz skatuves Orai uzstājās arī pavadošā grupa – bundzinieks, basģitārists, dīdžejs un divas fona vokālistes. Kā koncerta laikā noskaidrojās, uz mūziķes šovu bija ieradušies fani no visas pasaules, tai skaitā, Brazīlijas, Vācijas, Norvēģijas un Baltijas valstīm.

Ora atzina, ka Latvijas publika viņai ļoti patīk, tādēļ mūziķe noteikti vēlas šeit atgriezties – gaidīsim!

Call me ?? ? shoot by @timmsy

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu