Kurtuā neierodas uz "Chelsea" treniņu, jo grib nonākt "Real" komandā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" pamatvārtsargs Tibo Kurtuā neieradās uz komandas pirmdienas treniņu, jo futbolists vēlas nonākt Spānijas granda Madrides "Real" sastāvā, ziņo portāls Goal. 

26 gadus vecais Kurtuā "Chelsea" komandai pievienojās 2011. gadā. Pirmos trīs līguma gadus vārtsargs tika izīrēts Madrides "Atletico" vienībai, kur kļuva par pasaules līmeņa vārtsargu. 2014. gadā beļģis kļuva jau par stabilu Londonas komandas pamatvērtību. Kopumā "Chelsea" komandas sastāvā Kurtuā ir piedalījies 154 spēlēs. 

Pats spēlētājs ļoti vēlas atgriezties Spānijā, kur par viņa pakalpojumiem nopietnu interesi izrādījusi Madrides "Real" komanda. Kurtuā tik ļoti vēlas pamest Londonas klubu, ka neieradās pat uz komandas pirmdienas treniņu, cenšoties šādā veidā piespiest "Chelsea" kluba vadību, lai pārdod vārtsargu. 

Londonas komandas galvenais treneris Maurīcio Sarri izteicies, ka dotajā brīdī Kurtuā ir "Chelsea" sastāvdaļa. 

"Ceru, ka viņš paliks mūsu komandā, taču savā komandā vēlos redzēt futbolistus, kuriem ir augsta motivācija sasniegt kopīgus mērķus," atzina Sarri. 

Aizvadītajā Pasaules kausa izcīņā Kurtuā bija viens no Beļgijas izlases līderiem, palīdzot komandai izcīnīt bronzas medaļas.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu