Lesteras "City" līdz 2022.gadam pagarina līgumu ar uzbrucēju Vārdiju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Lesteras "City" ceturtdien līdz 2022.gadam pagarināja līgumu ar savu uzbrukuma līderi Džeimiju Vārdiju.

Vienošanās pagarināta uz četriem gadiem.

Vārdijs Lesteras komandai pievienojās 2012.gadā, kopš tā laika 233 spēlēs gūstot 88 vārtus. Viņš bija viens no komandas stūrakmeņiem, palīdzot "City" vienībai 2016.gadā negaidīti triumfēt Anglijas premjerlīgā.

Vārdijs šovasar Anglijas izlases rindās piedalījās arī Pasaules kausa izcīņā.

"Ikviens zin, ko es jūtu spēlējot šajā futbola klubā, tāpēc ir lieliskas sajūtas, ka vēl četrus gadus būšu Lesteras "City" komandas sēlētājs," pēc līguma parakstīšanas sacīja 31 gadu vecais Vārdijs.

Aizvadītajā sezonā Vārdijs kluba rindās guva 23 vārtus.

Tāpat Lesteras klubs ceturtdien, kad Anglijas futbola premjerlīgā noslēdzās transfēru periods, savas rindas papildināja ar diviem aizsargiem - horvātu Filipu Benkoviču un Turcijas futbolistu Čaglaru Sejindži.

Benkovičs iepriekš spēlēja Zagrebas "Dinamo" komandā, bet Sekindži pārstāvēja Vācijas klubu "Freiburg". Par horvātu "City" samaksās 13 miljonus sterliņu mārciņu (14,4 miljonus eiro), bet par turku viņi šķirsies no 19 miljoniem mārciņu (21,1 miljoniem eiro).

Lesteras komanda vasaras transfēru logā līdz ar to iztērēja aptuveni 100 miljonus mārciņu (111,1 miljonus eiro).

Jauno premjerlīgas sezonu "City" komanda sāks jau piektdien viesos pret Mančestras "United" komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu