Bauskas novadā veiksmīgi atrasts no mājām aizklīdis trīsgadnieks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Iesaistoties likumsargiem un radiniekiem, otrdien Bauskas novadā veiksmīgi atrasts no mājām aizklīdis trīsgadnieks, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Zvans no kādas satrauktas mātes Brunavas pagastā policijā saņemts pēc plkst.18. Viņa nav varējusi atrast savu nepilnus trīs gadus veco dēliņu, kurš spēlējies mājas pagalmā. Puisēns pazudis, kamēr viņa uz īsu brīdi bija iegājusi mājā, bet kad atgriezusies, puisēns vairs nav bijis atrodams.

Operatīvi sākot pazudušā meklēšanu, likumsargi un radinieku viņu atrada netālu no mājām. Puisēns nodots vecākiem sveiks un vesels.

Policija atgādina, ka bērna pazušanas gadījumā tuviniekiem nekavējoties ir jāvēršas policijā, jo šādos gadījumos ir svarīga katra minūte. Taču vienlaikus likumsargi vērš uzmanību tam, ka bērnus nedrīkst atstāt bez uzraudzības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu