Bagātie arī raud: Andželīnai Džolijai jauns trieciens - zaudēta tiesas prāva

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Arī bagātie un slavenie mēdz risināt pavisam ikdienišķus strīdus – dalīt mantu un bērnus, kašķēties un tiesāties. Tā notiek arī ar Andželīnu Džoliju un Bredu Pitu, turklāt šiem notikumiem seko līdzi visa pasaule.

Jau divus gadus 43 gadus vecā Andželīna Džolija karo ar 54 gadus veco Bredu Pitu par sešu kopīgo bērnu aizbildniecību. Līdz šim brīdim daudzbērnu māmiņa atradās uzvarošās pozīcijās, taču visbeidzot aktierim izdevās uzvarēt tiesas prāvā.

Tiesa pieprasījusi, lai Andželīna Džolija ļautu Pitam biežāk tikties ar bērniem. Tiesa nolēma, ka aktieris nav bīstams saviem bērniem, un ļāva viņam aktīvi piedalīties bērnu audzināšanā. Turklāt tas vēl nav viss. Tiesa brīdināja Džoliju, ka viņa var zaudēt aizbildnes tiesības, ja liegs pēcnācējiem tikties ar tēvu. Andželīna bija šausmās par šādu pavērsienu.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix

Pavisam nesen zvaigzne pavēstīja, ka vēl likumīgais laulātais draugs nemaksājot alimentus. Pitam izdevās sagādāt pierādījums, ka viņa melo: pēdējos 18 mēnešus Breds ir samaksājis rēķinus par Andželīnu un bērniem 1,3 miljonu apmērā un iedevis bijušajai 8 miljonus mājas iegādei. Tiesa, aktrise paziņoja, ka naudu tikai aizņēmusies. Šķiet, ka aktieris ir runājis taisnību. Burtiski šajās dienās, kā ziņo amerikāņu izdevums “The Blast”, tiesa piesprieda ļaut Pitam tikties ar bērniem katru otro dienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu