Mūziķe Alsu atklāj, kādēļ viņas dzemdības nenotika Krievijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ alsou_a

Krievijā populārā mūziķe Alsu savas trešās dzemdības aizvadīja ASV, kur viņa kopā ar ģimeni kādu laiku turpināja dzīvot arī pēc mazuļa dzimšanas. Māksliniece laida pasaulē dēlu Rafaelu, kas ir brālis mūziķes meitām Safīnai un Mikelai.

Saskaņā ar Alsu teikto, viņa apzināti nevēlējās dzemdēt Krievijā, jo iepriekšējo divu dzemdību laikā viņa ir saskārusies ar vajāšanu no žurnālistu puses. “Pirmās grūtniecības laikā bija vairāki gadījumi, kad mediju pārstāvji centās pie manis iekļūt slimnīcā. Tas viss nedeva pozitīvas emocijas, ticiet man. Tādēļ es un mans vīrs izlēmām, ka šajā svarīgajā dienā vēlamies redzēt līdzās tikai viens otra sejas.”

Nesen mūziķes dēlam apritēja divi gadi, tādēļ viņa ar ģimeni izlēma atgriezties dzimtenē. Māksliniece ievācās atpakaļ savā dzīvoklī, kurā visu šo laiku tika veikts remonts.

“Ļoti mājīga ģimenes ligzdiņa!” pie fotogrāfijas, kurā Alsu aizvada atgriešanās ballīti, vēstīja skatuves māksliniece.

Tāpat mūziķe pastāstīja, ka viņa lielākoties bērnus audzina viena, jo vīram ir daudz darba. Dziedātāja plāno atgriezties uz skatuves – rudenī māksliniece izdos jaunu albumu, kā arī aizvadīs solo koncertus.

 

A post shared by ALSOU (@alsou_a) on

 

A post shared by ALSOU (@alsou_a) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu