Dzierkals: patīkami iemest pirmos vārtus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" jaunais spēlētājs Mārtiņš Dzierkals ir priecīgs par saviem debijas vārtiem "Latvijas Dzelzceļa" kausa spēlē pret Jaroslavļas "Lokomotiv", taču uzskata, ka svarīgākie notikumi vēl ir tikai priekšā.

"Dinamo" komanda trešdien "Arēnā Rīga" ar rezultātu 1:2 (0:0, 1:1, 0:0, 0:1) papildlaikā zaudēja "Lokomotiv".

"Nedomāju, ka aizvadījām labāko maču, jo vakar spēlējām labāk," Rīgas komandas mājaslapā citēts Dzierkals. "Zaudējām, kas nekad nav patīkami. Protams, pretinieks ir ļoti spēcīgs un meistarīgs."

Ar vienīgo precīzo metienu "Dinamo" sastāvā izcēlās otro spēli aizvadījušais Dzierkals, kuram tas bija pirmais vārtu guvums savas jaunās komandas sastāvā.

"Pie vārtiem dabūju atlēkušo ripu un atlika tikai iemest. Patīkami, protams, gūt pirmos vārtus, taču viss vēl ir tikai priekšā," citēts spēlētājs.

Dzierkals arī atzina, ka viņam ļoti patīk spēlēt papildlaikā. "To vienmēr darīju arī Ziemeļamerikā. Šeit ir lielāki laukumi un man ir vēl ērtāk, jo varu izmantot savu ātrumu."

Rīgas "Dinamo" sestdien duelēsies ar "Ak Bars", bet turnīra noslēgumā svētdien būs mačs ar "Davos" hokejistiem no Šveices.

Turnīra pirmajā spēlē rīdzinieki ar 2:1 pārspēja Minskas "Dinamo".

Ceturtdien un piektdien divas spēles tiks aizvadītas "Inbox" ledus hallē Piņķos, "Ak Bars" mērojot spēkus ar Minskas "Dinamo" un Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībām.

Visas komandas aizvadīs viena apļa turnīru, katra nospēlējot četrus mačus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu