Liepājā glābēji palīdz notvert sabiedriskā ēkā ielīdušu čūsku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar Liepājā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki palīdzējuši notvert sabiedriskā ēkā ielīdušu čūsku, aģentūru LETA informēja dienesta preses pārstāve Agrita Vītola.

Incidents noticis Labraga ielā, kur saskaņā ar publiski pieejamo informāciju atrodas bērnunams.

Savukārt Valmierā, Stacijas ielā, glābēju palīdzība lūgta, lai no dzīvojamās mājas otrā stāva palodzes noceltu kaķi.

Kopumā aizvadītā diennakts ugunsdzēsēju glābēju darbā bijusi salīdzinoši mierīga - neviens cilvēks ugunsnelaimēs nav cietis un arī plaši ugunsgrēki ar lieliem zaudējumiem nav izcēlušies.

24 stundās, no 23.augusta plkst.6.30 līdz 24.augusta plkst.6.30, VUGD saņēmis kopumā 65 izsaukumus - 33 uz ugunsgrēku dzēšanu, 19 uz glābšanas darbiem, bet pārējie 13 izsaukumi izrādījušies maldinoši.

VUGD darbinieki dzēsuši degošus atkritumus, koku, sauso zāli, krūmus, siena kaudzi, labības rugājus, meža zemsedzi, apgaismes lampu, kokmateriālus, mēbeles, bišu stropu, suņu būdu, garāžas durvis, balkonu un sadzīves mantas, vieglo automašīnu un žogu, kombainu, koksnes apstrādes termokameras ārsienu, trīs neapsaimniekotas ēkas, divas dārza mājas, saimniecības ēku un bez uzraudzības atstātu piedegušu ēdienu, informēja Vītola.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu