Kautiņā Vecrīgā cietis “Rīta Panorāmas” vadītājs Dāvis Valdnieks (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ davisteste

LTV raidījuma "Rīta Panorāma" vadītājam Dāvim Valdniekam atpūta Vecrīgā beigusies ar kautiņu. Vīrietis bija iecerējis patīkamu vakaru tuvāko draugu kompānijā Vecrīgā, taču jauno vīriešu atpūtu sabojāja nepatīkams incidents, kas beidzās ar policijas un ātrās palīdzības iesaistīšanu, vēsta izdevums "Privātā dzīve".

Kā skaidro Valdnieks, viņš ir šokēts, ka Rīgas centrā var nokļūt kautiņa epicentrā ne vien 18 gadu vecumā, bet arī 30 gados, kad mājās ir sieva un bērns. 

Nepatīkamais incidents noticis nedēļas nogalē, kad viņš pavadījis vakaru kopā ar draugiem. Kad vīrieši izgājuši no bāra un šķērsojuši Līvu laukumu, ar viņiem sākuši runāt nepatīkami ļaudis, kuri vēlējušies uzsākt konfliktu.

"Mēs īpaši negribējām iesaistīties sarunā un grasījāmies iet tālāk, taču pēkšņi viens no viņiem pienāca pie mana drauga un iesita pa seju tā, ka brilles vienkārši aizlidoja. Nepagāja ne mirklis, kad uzradās vēl citi džeki. Kopumā viņi bija kādi pieci seši. Katram no mums tika pa diviem. Arī es kādā brīdī saņēmu pāris sitienu un tiku nogāzts zemē," atceras Dāvis.

Valdnieks gan nopietnas traumas nav guvis, taču kādam no vīrieši draugiem konstatēti vidēji smagi miesas bojājumi - traumēta uzacs, ielauzts deguns un sejas kauls, būs vajadzīga operācija plakstiņam. 

Vīrieši uzreiz izsaukuši pašvaldības policiju, kas paspējusi kautiņa izraisītājus notvert. Draugs, kuram tika savainota seja, aizvests ar ātro palīdzību. Vīrietis cer, ka likums būs pietiekami spēcīgs un situācija tiks atrisināta taisnīgi. "Ir baisi, iedomājoties, ka šādā muļķīgā kautiņā tu vari vienkārši atsist galvu pret bruģi un nomirt. Ir šausmīgi apzināties, ka cilvēku var piekaut bez iemesla un nevienam nekas par to nav. Un tas var notikt ar jebkuru."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu