Latvijas slavenības ar krāšņiem kadriem atzīmē jauno mācību gadu (5)

Foto
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

3. septembrī Latvijas skolās sākas 2018./2019. mācību gads. Siltas atmiņas par atgriešanos skolā lolo arī pašmāju slavenības, kuras ar sociālo tīklu palīdzību ķērušās pie skolēnu sveikšanas šajā īpašajā dienā.

Latvijā pazīstami cilvēki velta iedvesmas pilnus vārdus, dalās ar bērnības fotogrāfijām un pat publisko bildes, kurās redzamas viņu atvases, atsākot skolas gaitas.

 

Pastarītis uz skolu ?

A post shared by Linda (@lindalmurniece) on

 

happy people go to school

A post shared by Яна Кей ❤️ Yana Kay (@yanakayofficial) on

 

Ar šo bildi es skaidri un gaiši atbildu uz vispopularāko jautājumu, kurš man tiek prasīts “Kāpēc tu atbrauci uz Latviju?!”... rēdz kāpēc.. es istenībā ar saviem cirkainiem un blondiem matiem kā Kurzemes rapšu ziedi un ar saviem pufigaijem sarkaniem vaigiem, sulīgi kā rudens abolīši bernībā biju LATVIETIS????❤️ Šī bilde ir tapusi sava pirmā dienā Ardaras bernudarzā kopa ar mammu Bingeddu✨ In realtà io sono venuto a vivere in Lettonia (da otto mesi previsti col Socrates ai quasi 17 anni ad oggi..) perché da piccolo più che sardo sembravo Baltico-Scandinavo, paffo su piccolo Lord Fontleroy in kusta foto kun Bingy?‍?❤️ #čistaislatvietis #čivuls #latvietis #sardo #teirmanadzimtene #latvia #sardinia #childhoodmemories #infanzia #motherandson #pastarītis #robertino #picoftheday #igersardegna #logudoro #lordfontleroy #robertomeloni #ciklabadzive

A post shared by Roberto Meloni (@robertomeloni) on

 

Veiksmes jaunajā mācību gadā! ?

A post shared by PATRISHA (@patrishamusic) on

 

Believe or not but I’m going back to school. Keep tuned... #schoolbus

A post shared by JUSTS (@justs_official) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu