Madrides "Real" ieņēmumi iepriekšējā sezonā palielinājušies par 11%

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Real Madrid's forward Gareth Bale celebrates the third goal of his team against Girona during a game of LaLiga, in Girona, Spain, 26 August 2018.  EPA/ROBIN TOWNSEND
Real Madrid's forward Gareth Bale celebrates the third goal of his team against Girona during a game of LaLiga, in Girona, Spain, 26 August 2018. EPA/ROBIN TOWNSEND Foto: Robin Townsend/EFE

Spānijas futbola granda Madrides "Real" ieņēmumi 2017./2018.gada sezonā palielinājušies par 11% un sasniegusi 750,9 miljonus eiro, vēsta klubs.

Spānijas galvaspilsētas klubs aizvadītajā sezonā trešo reizi pēc kārtas triumfēja UEFA Čemionu līgā, bet Spānijas čempionātā palika trešajā vietā. Tāpat Madrides vienība izcīnīja FIFA Klubu kausu, kā arī triumfēja Eiropas un Spānijas superkausu izcīņās.

Kluba ieņēmumi salīdzinājumā ar 2016./2017.gada sezonu palielinājušies par 76 miljoniem eiro, piedevām pie ieņēmumiem netiek skaitīta nauda, kas tiek iegūta pārdodot spēlētājus.

Kā zināms, vasarā "Real" par 100 miljoniem eiro uz Turīnas "Juventus" pārdeva savu lielāko zvaigzni Krištianu Ronaldu no Portugāles.

Jāpiebilst, ka pie ieņēmumiem skaitās arī Madrides "Real" basketbola kluba nopelnītais. Basketbolisti aizvadītajā sezonā uzvarēja ULEB Eirolīgā un Spānijas čempionātā.

Klubs gan norāda, ka salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu palielinājušies arī izdevumi, tomēr klubam jau trešo gadu nav parādu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu