Tautumeitas, MESA un Grigalis - pašmāju zvaigznes sacenšas šovā "Es mīlu Tevi, Latvija!"

Foto
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien skatītāju ekrānos nonāca iemīļotās TV spēles “Es mīlu Tevi, Latvija!” 2. raidījums, kurā atkal sacentās Janas Duļevskas un Valtera Krauzes komandas. Ļoti sīvā konkurencē, vārdus “Uzvara ir mana” Valtera komandai lika izdziedāt laimes rats, atnesot jau otro uzvaru šajā sezonā.

Komandu sastāvs katru nedēļu mainās, aicinot sabiedrībā populārus cilvēkus pārbaudīt savas zināšanas par Latviju un tās cilvēkiem, kā arī izdziedāt sirsnīgākās un skaistākās simtgades melodijas, minot mīklas un ļaujoties citām aktivitātēm.

Šajā spēlē cīņā viena pret otru stājās arī etno mūzikas grupas “Tautumeitas” dalībnieces, viena no tām - Asnate Rancāne, pārstāvēja Valtera komandu, savukārt, Lauma Bērza pārstāvēja Janas komandu.

Janas komandu papildināja arī Gundega Skudriņa – radošās apvienības “Skudras metropole” producente, kura raidījuma laikā demonstrē savu unikālo spēju – runāt ačgārni jeb no otras puses un Dailes teātris aktieris Gints Andžāns.

Valtera komandai veiksmi nesa mūziķis Gatis Irbe jeb plašāk pazīstams kā “MESA” un atraktīvais LNT laika ziņu vadītājs un Star FM rīta otrā cēliena balss Māris Grigalis.

Par vakara muzikālo noformējumu rūpējās šīs sezonas jaunie solisti Antra Krūmiņa, Iveta Baumane, Mikus Abaroniņš un mūziķi Jānis Miltiņš, Jānis Kalniņš, Valters Sprūdžs, Aivis Zavadskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu