Puskailajai Riannas modelei, defilējot pa mēli, sākušās dzemdības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ņujorkā pavisam nesen norisinājās dziedātājas Riannas apakšveļas kolekcijas “Savage X Fenty” prezentācija. Viena no modelēm, 22 gadus vecā Slika Vudsa, devās uz mēles pēdējā grūtniecības mēnesī, un, kā izrādās, sievietei modes skates laikā sākušās dzemdības.

Vudsas izskats šokējis daudzus modes cienītājus - viņa parādījās šovā stringos un mežģīņu tērpā, kas tik tikko apslēpj krūtis. Vudsai, defilējot pa mēli, sākušās kontrakcijas, tādēļ uzreiz pēc modes skates viņa nogādāta tuvākajā slimnīcā. Tur viņa laidusi pasaulē puisēnu, kuram devusi vārdu Safīrs. Bērna tēvs ir modelis Adoniss Boso.

“14 stundas dzemdību zālē, un karalis ir dzimis. Fotogrāfijās ir sievietes seja, kurai ir sākušās dzemdības. Kā redzams, mēs tik daudz ko noklusējam un daudzi nemaz nezina, kam ejam cauri. Gribu pateikt, ka varu darīt visu, ko gribu, un tāpat vari arī tu!” pie fotogrāfijas, kurā modele pozē modes skatē, rakstīja Vudsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @slickwoods on

Modele ieguva slavu 2016. gadā, kad viņu pamanīja reperis Kanje Vests. Iepriekš meitene dzīvoja nabadzībā un ir pavadījusi vairākus mēnešus cietumā. Tagad, pateicoties savam neparastajam izskatam, modelei ir līgumi ar pasaules lielākajiem modes zīmoliem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu