Izstrādāta Pierīgas interaktīvā tūrisma karte

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
A view of wild horses at the Pilssala natural reserve in Jelgava, Latvia, 18 March 2018. The animals were imported from The Netherlands to keep floodplain meadows from overgrowing.  EPA/TOMS KALNINS
A view of wild horses at the Pilssala natural reserve in Jelgava, Latvia, 18 March 2018. The animals were imported from The Netherlands to keep floodplain meadows from overgrowing. EPA/TOMS KALNINS Foto: TOMS KALNINS/EPA

Īstenojot projektu "Tūrisms kopā", ir sagatavota Pierīgas interaktīvā tūrisma karte, kurā apvienotas sešu novadu tūrisma kartes, informē Olaines novada pašvaldībā.

Tūrisma kartē ir apkopota informācija par Babītes, Jelgavas, Ozolnieku, Ķekavas, Olaines un Mārupes novada apskates objektiem, amatniekiem un saimniecībām, aktīvās atpūtas un izklaides iespējām.

Kartē ir informācija arī par ēdināšanas pakalpojumiem un naktsmītnēm, kā arī pievienota cita tūristiem noderīga informācija. Kartē ir atrodami dažāda garuma un grūtības pakāpju velomaršruti, kas ir pieejami visos sešos novados. Ceļotāju ērtībai visiem objektiem ir norādītas GPS koordinātas.

Pierīgas interaktīvā tūrisma karte ir pieejama novadu, kā arī vietējo rīcības grupu mājaslapās.

Projektu "Tūrisms kopā" īsteno biedrība "Pierīgas partnerība", lauku partnerība "Lielupe", partnerība "Daugavkrasts" un novadu pašvaldības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu