Porziņģiem ģimenes pieaugums – klēpja sunītis Tobis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa ģimenē ir jauns iemītnieks - klēpja sunītis vārdā Tobis. 

Sarunā ar šovmeni Renāru Zeltiņu Porziņģis pastāstīja, ka ģimene iegādājusies četrkājaino draugu, lai nebūtu tik vientuļi. 

“Mēs mammai visu laiku teicām: “vajag sunīti, vajag sunīti!”, jo ikdienā sēžam tajā Ņujorkas dzīvoklī un sapratām, ka vienkārši gribas suņuku!” pastāstīja talantīgais basketbolists.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martins Porzingis (@mporzingis) on

Ņemot vērā Porziņģu ģimenes biežos lidojumus no ASV uz Latviju, visi sapratuši, ka lielu suni iegādāties nav iespējams, jo lielā būrī dzīvnieku kopā ar bagāžu viņi turēt nav gribējuši, tādēļ pieņemts lēmums par labu mazam sunim, kuru iespējams lidmašīnā ņemt līdzi salonā.

Tobis ikdienā pārvietojas kopā ar Porziņģa ģimeni, kuru viņi ņem līdzi arī lidojumos, četrkājainajam draugam atpūšoties biznesa klasē.

“Es jau visus sakūdīju, ka vajag sunīti un tā, nu, aizbraucām ar Mārtiņu uz veikalu,” atklāj Porziņģis. Basketbolista izvēlētais mājdzīvnieks bijis visaktīvākais no pārējiem suņiem, tādēļ, kā norāda Porziņģis, Tobis pats esot izvēlējies savus saimniekus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martins Porzingis (@mporzingis) on

Basketbolists pastāstīja, ka sākumā sunim ģimene gribējusi dot vārdu Rembo, taču beigās izlemts par labu Tobim.

To, ka Tobis ir pilnvērtīgs Porziņģu ģimenes loceklis, pierāda arī Mārtiņa Porziņģa fotogrāfijas sociālajos tīklos - vīrietis regulāri dalās mirkļos ar suni, parādot, kā četrkājainais draugs atpūšas un tiek trenēts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martins Porzingis (@mporzingis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martins Porzingis (@mporzingis) on

Fotogalerija: Porziņģis sarauj ceļgala krusteniskās saites 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu