Par 2,5 miljoniem eiro plāno pārbūvēt "Kurzemes gaļsaimnieka" gaļas pārstrādes cehu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
SIA "Viesuļi" gaļas sadales cehs.
SIA "Viesuļi" gaļas sadales cehs. Foto: Ieva Čīka/LETA

Gaļas pārstrādes uzņēmums "Kurzemes gaļsaimnieks" plāno ieguldīt 2,5 miljonus eiro gaļas pārstrādes ceha pārbūvē, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Investīciju projektu plānots īstenot līdz 2021.gada 15.janvārim "Pūpolos", Paplakā, Virgas pagastā, Priekules novadā, piesaistot finansējumu Latvijas Lauku attīstības programmas 2014. līdz 2020.gadam pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē".

Attiecīgā projekta īstenošanai izsludināts iepirkuma konkurss, kuram pretendenti var pieteikties līdz šā gada 30. oktobrim, plkst. 11.

Aģentūrai LETA neizdevās sazināties ar projekta vadītāju, "Kurzemes gaļsaimnieks" valdes locekli Kitiju Rosvaldi-Bērziņu, lai noskaidrotu plašāku informāciju par investīciju mērķiem.

Jau ziņots, ka 2017. gadā "Kurzemes gaļsaimnieks" strādāja ar 37,081 miljona eiro apgrozījumu un 451 813 eiro peļņu.

"Kurzemes gaļsaimnieks" ir dibināts 1999.gadā, un tā pamatkapitāls ir 1,988 miljoni eiro. Kompānija pieder četrām Latvijas privātpersonām, tostarp tās lielākā īpašniece ir Aksana Jansone (41,43%).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu