Uģis Kuģis skarbi par stipro dzimumu: vīrietis ir savas “stabulītes” vergs (5)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Uģis Kuģis
Uģis Kuģis Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vēdiskais filozofs Uģis Kuģis uzskata, ka vīrietis nav iemācījies būt pret sievieti atbildīgs un domā tikai par vienu...

Žurnāliste Daina Jāņkalne raidījumā  “Sieviete. Personīgi” pēta visdažādākās tēmas, un šoreiz viens no raidījuma viesiem - vēdiskais filozofs Uģis Kuģis - stāsta, kādam ir jābūt īstam vīrietim.

“Vīrietim ir jābūt atbildīgam un ir jāmācās savaldīt savi jutekļi,” uzskata Uģis Kuģis.

"Vīrietis nedrīkst būt savu jutekļu vergs. Sanskritā "Go Dās" nozīmē - jutekļu vergs, bet viņam jābūt "Gosa Vāmī" -  tam, kas spēj savaldīt savus jutekļus.

Viņš ir jutekļu vergs! (..) Ja vīrietis nevar savaldīt savu apakšējo atomreaktoru - savu stabulīti, kas tas ir par vīrieti?

Jebkura sieviete viņu cietīs... Ja viņš nespēs savaldīt savu vēderu, likš iekšā alkoholu un visas pārējās muļķības, kas gan tas būs par vīrieti?

Ja vīrietis nespēs turēt mēli aiz zobiem un runāt pareizi, viņš nekad nebūs vīrietis, kas uzņemsies atbildību par sievieti. Vīriešiem ir jābūt tādiem, kas spēj savaldīt savus jutekļus - tādiem jābūt vīriešiem.”

Neērti jautājumi, tiešas atbildes Dainas Jāņkalnes sarunu raidījumā “Sieviete. Personīgi” trešdienās plkst. 21:00 “STV Pirmā!”

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu