Mourinju: Mančestras "United" ir varenāks par jebkuru spēlētāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: OLI SCARFF/AFP

Jau vēstījām par konfliktu Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras "United" kluba iekšienē, kur galvenās lomas spēlē vienības galvenais treneris Žuzē Mourinju un uzbrucējs Pols Pobgā.

Viens no galvenajiem strīda iemesliem - Mourinju visu spēlētāju priekšā paziņoja, ka Pogbā vairs nekad nenēsās komandas kapteiņa apsēju.

Tagad portugāļu treneris sarunā ar žurnālistiem izteicies par šo situāciju: "Pols Pogbā ir tāds pats spēlētājs kā citi. Neviens spēlētājs nav lielāks par klubu."

"Ja esmu apmierināts ar viņa darbu - viņš spēlē. Ja nē, tad viņš nespēlē. Esmu apmierināts ar viņa darbu pēdējās dienās, patiešām. Bet Mančestras "United" ir varenāks par jebkuru spēlētāju. Un man tas ir jāaizstāv," sacīja portugāļu speciālists.

Žurnālisti arī vaicājuši, ko treneris sacījis Pogbā vienā no treniņiem. Sky Sports izdevās noķert divdomīgu kadru, kurā Mourinju teiktas Pogbā izraisa sašutumu.

"Nē, es jums to nevaru atklāt. Tas bija atvērtais treniņš. Jums bija kamera, kas varēja pievilkt kadru tuvāk un noskaidrot, ko es teicu. Ja jūs to nevarējāt izdarīt, varbūt jāmaina aprīkojums," sev ierastā kolorītā stilā atbildēja Mourinju. 

Noslēguma treneris atkārtoti izvairījās atklāt patiesos iemeslus, kādēļ Pogbā ir atņemta iespēja nēsāt kapteiņa apsēju: "Tiem cilvēkiem, kuriem man detalizēti bija jāpaskaidro mans lēmums - tā ir komanda un Pogbā - es to paskaidroju. Lēmums ir pieņemts - Pols tagad ir parasts spēlētājs."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu