Briest skandāls - Krištianu Ronaldu apsūdzēts izvarošanā (4)

Karsta ziņa
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS

Slavenais portugāļu futbolists, kurš šobrīd pārstāv Itālijas A Sērijas klubu Turīnas "Juventus", apsūdzēts izvarošanā, vēsta laikraksts Der Spiegel.

Ar šādām apsūdzībām klajā nākusi šobrīd 34 gadus veca amerikāniete Ketrīna Majorga. Viņa apgalvo, ka izvarošana notikusi 2009. gadā Lasvegasā, kādā viesnīcas numuriņā.

Incidents noticis 2009. gadā, naktī no 12. uz 13. jūniju, pēc kā sieviete vērsusies policijā. Majorga norāda, ka Ronaldu viņai samaksājis 375 tūkstošus ASV dolāru par klusēšanu, panākot ārpus tiesas vienošanos, kuras izstrādē piedalījušies deviņi juristi. Majorgas pārstāvji šobrīd apgalvo, ka viņu rīcībā esot pierādījumi, kas norāda uz futbolista vainu un viņi apšauba iepriekš panākto izlīgumu.

Sieviete pirmo reizi runājusi par šo incidentu publiski, atklājot savu identitāti.

"Viņa vairākas reizes teicā nē un pārstāj", Majorgas juristi citē fragmentu no viņu rīcībā esošā dokumenta, ko "it kā" teicis Ronaldu.

Ronaldu advokāts jau paziņojis, ka seksuālas aktivitātes esot veiktas pēc abpusējas piekrišanas, un ka futbolsits noraida sev izvirzītās apsūdzības.

Paša Ronaldu komentāru par incidentu medijiem vēl nav izdevies iegūt.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu