Īrijā soda latvieti, kurš svinējis Latvijas dzimšanas dienu, piedzeroties un apzīmējot namu sienas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Julius Kalinskas/15min.lt

Īrijā, Turle pilsētā, apgabaltiesa grafiti "māksliniekam" no Latvijas piespriedusi 100 stundas sabiedriskā darba par bojājumu nodarīšanu ēku sienām, sētām un citiem īpašumiem, ziņo portāls "Tipperarystar".

Minētais "mākslinieks" ir vīrietis vārdā Pēteris Andrejevs.

Pagājušā gada 18. novembrī viņš svinējis Latvijas dzimšanas dienu, smagi piedzeroties un apzīmējot vairāku namu sienas, Nissan markas mikroautobusu, autostāvvietas apmaksas automātu, kāda nama logu, kafejnīcas fasādi un citus objektus.

Kopumā viņš apsūdzēts par 18 līdzīgiem nodarījumiem, kas veikti laikā no 2017. gada 1. novembra līdz 31. decembrim. Pēteris ar grafiti apzīmējis arī atkritumu tvertnes, vārtus, sētas, vietējās avīzes biroja logus un elektrības skaitītāju kastes.

Pētera advokāts Braiens Hjūzs tiesu informēja, ka viņa klientam nav iepriekšēju sodāmību, viņš patiesi nožēlo izdarīto un ir pilnībā sadarbojies ar likumsargiem.

Savukārt tiesnese norādīja, ka cietušie savus īpašumus ir notīrījuši paši, lai arī tas būtu bijis jādara vaininiekam. Viņa paziņoja, ka Pēterim jāsniedz sabiedrībai kaut kas atpakaļ, tāpēc viņam piespriesti 100 stundas sabiedriskā darba.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu