Meklējot pusaudzi, Malaizijā noslīkst seši ūdenslīdēji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FAZRY ISMAIL/EPA

Meklējot ezerā iekritušu pusaudzi, Malaizijā bojā gājuši seši ūdenslīdēji – vēsta raidsabiedrība BBC.

Ūdenslīdēji meklēja kādu 17 gadus vecu pusaudzi, kurš, trešdien ar draugiem makšķerējot netālu no galvaspilsētas Kualalumpuras, bija iekritis ezerā.

Atsaucoties uz vietējā policijas priekšnieka Abdula Aziza Alī teikto, ūdenslīdēji ievēroja visas drošības procedūras – viņi bija aprīkoti ar pilnu ekipējumu un sasieti vienā virvē.

Par nelaimi, ūdenslīdēji tika ierauti atvarā. Policijas priekšnieks atceras, ka spēcīga straume “nēsāja viņus uz riņķi” un norāva daļu ekipējuma.

Tikmēr krastā stāvēja ūdenslīdēju kolēģi, kuri noskatījās sešu vīriešu pūliņos izrauties no atvara – stāsta ugunsdzēsības un glābšanas dienestu ģenerāldirektors Mohameds Hamdans Vahids.

Aptuveni pusstundu krastā palikušie centās palīdzēt. Kad ūdenslīdējus izdevās izvilkt no ūdens, visi seši bija zaudējuši samaņu un nebija reanimējami.

Aptuveni 500 cilvēkus piedalījās lūgšanu ceremonijā, lai paustu cieņu aizgājušajiem. Arī sociālajos tīklos cilvēki pauduši līdzjūtību.

Pazudušā pusaudža meklēšana ceturtdien turpinājusies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu