Sabiedrībā zināmi cilvēki: iet vai neiet balsot - tāds ir jautājums (6)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēlēšanas ir klāt, un, iespējams, daudzus māc šaubas, doties balsot vai nē. Ieklausies sabiedrībā zināmu cilvēku viedokļos, kādēļ ir vai nav vērts to darīt. Vai tu jau izdarīji savu izvēli?

"Caur ērkšķiem..." pagājušās sezonas dalībniece Laura uzskata šādi: "Mans uzskats ir tāds, ka cilvēkam tomēr ir jāiet balsot, jo, ja tu neiesi balsot, nekas nemainīsies. Es pati iešu balsot, vīrs arī ies. Viņš gan negrib, bet es teicu, ka viņš ies vienalga.

Principā var jau arī nebalsot, ja negribi - neej un nebalso, bet tādā gadījumā jau nekas nemainīsies mūsu valstī. Ja neiesi balsot, tu neko neizmainīsi. Tā ir tava izvēle! Ja tu gribi kaut ko mainīt, ej un dari! 

Kā var neiet un nebalsot? Tev ir jāizvēlas sava nākotne un kas būs tavā nākotnē. Lai kaut ko mainītu, ir jāievēl kaut kas cits."

Dziedātāja un aktrise Vita Baļčunaite par to, vai ir jāiet balsot: "Nosacīti un, cerams, arī tieši mēs katrs atsevišķi ar savu piemēru un visi kopā sadarbojoties veidojam valsti, izsakot savu viedokli un izvirzot, mūsuprāt, vadības pirmajās rindās tos cilvēkus, kuri rīkosies visu Latvijas iedzīvotāju interesēs, rūpējoties par valsts kopējo un katra pilsoņa labklājību, nevis vienas dienas vai gada, bet ilgstoša - vismaz desmitgadu, simtgadu laika perioda ietvaros. Ar uzsvaru uz visu Latvijas iedzīvotāju interesēm, nevis izvirzīs kādu prioritatīvu mūsu valsts iedzīvotāju vajadzības, pārējo daļu jeb vairumu atstājot novārtā.

Protams, balstot došos, jo mēs katrs esam atbildīgs par mūsu valsti - ar savām izvēlēm. Un šī nav tā situācija, kad jāietur neitrāla pozīcija. Viedoklis ir jāizsaka.”

Mākslinieks Kašers: "Obligāti! Es balsošu obligāti! Būšu pirmais pie balsošanas urnām!

Es esmu latvietis un man ir svarīgi, ka savās mājās jūtos lieliski, laimīgs, paēdis un pasargāts!

Es vēlos, lai manu ikdienu vada un kontrolē cilveki, kuriem uzticos un kuri redz lietas līdzīgās trajektorijās! Pat ja mana balss ir tikai viena, tā var mainīt, un tai ir milzīga nozīme, gluži kā mūsu visu pārējo balsis! Par laimīgu, paēdušu un veiksmīgu Latviju! Lietas valstī var mainīties – tikai tev jāpieceļas un jāizdara sava izvēle!

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu