Makgregors iesitis Nurmagomedova brālim, tāpēc viņam uzbruka ringā (1)

Noskaties video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP Photo/John Locher

Jau vēstīts, ka UFC 229 šova ietvaros Habibs Nurmagomedovs ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica Konoru Makgregoru, aizstāvo vieglās svara kategorijas čempiona titulu, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkt Makgregora sparinga partnerim, kurš "it kā" esot izteicis apvainojumus, kas saistīti ar reliģiju un ģimeni.

Taču ar to nekārtības nebeidzās. Ringā ielēca vairāki Nurmagomedova komandas pārstāvji, kas sāka sist Makgregoru. Tagad ir atklājies, ka, TV kamerām neredzot, Makgregors ir iesitis tobrīd ringā stāvošajam Nurmagomedova brālim Abubakuram, pēc kā viņam uzbruka Zubairs Tuhugovs un Esdulla Emiragajevs.

Šī cīņa tika rīkota Nevadas štata sporta komisijas aizbildniecībā, tāpēc arī šī organizācija ir tā, kas pieņems mērus par indicentā iesaistītajām personām. Šobrīd komisija pieņēmusi lēmumu uz 10 dienām atstādināt no cīņām gan Nurmagomedovu, gan Makgregoru, bet krieva honorāru, kas bija paredzēts divu miljonu ASV dolāru apmērā, aizturēt un vēl neizmaksāt.

Habibam draud daudz lielākas nepatikšanas kā Konoram, kā konflikta izraisītājam. Proti, soda nauda 30% apmērā no kopējā paredzētā honorāra un atstādināšana no cīņām ASV teritorijā no četriem līdz sešiem mēnešiem.

Tāpat komisija atklāja, ka uzsākusi arī atsevišķu izmeklēšanu pret Makgregoru.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu